AFYONKARAHİSAR / İHSANİYE - Yaylabağı Şehit Ahmet Öztürk Ortaokulu

Şbt

İlçe birincisi olarak ilde temsil hakkı kazanan öğrencilerimiz ilimizde düzenlenen turnuvada 2.olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

İlçemizde düzenlenen Zeka Oyunları Turnuvasında 4 kategorinin tamamında 1.olan okulumuz öğrencilerini tebrik eder, ilde gerçekleştirilecek turnuvayı temsilde başarılar dileriz.

Ock

İlimizde düzenlenen Dart Turnuvasında Kızlar Takımı olarak il 3.sü , Erkekler Takımı olarak il 2.si olan öğrencilerimize okul müdürümüz tarafından madalyaları takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Sayın İlçe Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Belediye Başkanımızın katılımıyla okulumuzda Tübitak Bilim Fuarımızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu projeler sergilenerek davetlilere tanıtıldı.