T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / İHSANİYE - Yaylabağı Şehit Ahmet Öztürk Ortaokulu

Yaylabağı Şehit Ahmet Öztürk Ortaokulu

Telefon
02722822551
Belgegeçer
0
WEB
https://yaylabagisaoo.meb.k12.tr
Adres
Yaylabağı Kasabası / İhsaniye / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
İstiyoruz ki... Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın. Okulumuzda Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Öğrenciler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti, devleti ve tüm insanların yararı için kullansın. Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğretmen ve öğretenler bilsin. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
İstiyoruz ki... Atatürk ilke ve inkılaplarını, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, İnsan haklarına saygılı, Haklarını bilen ve koruyan, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, Helal rızık kazanma peşinde olan, Türk milletini çağdaş uygarlığın yapıcı ve saygın bir ortağı yapma gayreti olan, bireyler olmalarını sağlamak için varız.
Başarılar
Öğretmen :12
Öğrenci :124
Derslik :8
Konferans Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1600
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
08:50 - 15:20
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Belediye ulaşım şirketi araçlarıyla sağlanmaktadır. Okul giriş-çıkış saatlerine uygun otobüs bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Afyonkarahisar - Eskişehir ana yoluna 2 km yakınlıkta ve Gazlıgöl/Yaylabağı Termal turizm bölgesinde bulunan 2800 nüfuslu bir Kasaba.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 25 km,İlçe Merkezine 16 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
2018 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına 15 projeyle katıldık. 2019 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımız 20 projeyle Ekim ayında yapılmıştır.
Yazdır